2011-12-18 15:52:43• hírek • Nagykároly.ro

Hágó Árpád Emlékkupa

Hagyományteremtő szándékkal szervezték meg tavaly a Hágó Árpád kispályás labdarúgótornát. Az idei kiírásban is több csapat vett részt. A csoportmérkőzéseket követően a legjobbak egymással, a másodikak szintén egymással játszottak.

Végül a nagykárolyi RMDSZ első számú csapata nyerte meg a tornát. A döntőben 2-2-es remit játszottak a MIK helyi szervezetének csapata ellen. A büntetőrúgásokat magabiztosabban értékesítették a tulipánosok, s így 2-1-re nyertek. A harmadikak az Öregfiúk lettek - az RMDSZ második csapatát verték 3-1-re. A címvédő, Nagykároly magyarországi testvér településének, Polgárnak a csapata az ötödik helyért folytatott csatában 5-2-re verte a város egyik másik testvér települését, Mátészalkát.

A torna gólkirályai Szőke Ferenc (Polgár) és Tóth-Vízer László (RMDSZ I) lett - mindketten 4-4 gólt szereztek, a legjobb kapus címet Csajkos Szabolcs (RMDSZ I) kapta, míg a fairplay-díjat a mátészalkaiak vihették haza. A felajánlott különdíjakat (aranylábú, illetve falábú játékosok) Hágen „Dodi" és Leitner Róbert kapta. A győztes csapat: Csajkos Szabolcs - Csenteri József, Tóth-Vízer László, Corodan Roland, Téger István, Újvári Tamás, Magdás István, Lukács Zoltán, Leitner Róbert, Vadas Krisztián, Seletye László. Edző: Bata Lajos.


Hágó Árpád Emlékkupa
A győztes csapat

Hágó Árpád Emlékkupa


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: